Alkaraz: Moj san je da budem broj 1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2022, 11:04

Alkaraz: Moj san je da budem broj 1

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je da mu je životni san da postane najbolji igrač sveta, prenose francuski mediji.

Alkaraz (19) je trenutno šesti na ATP listi, a igra najbolju sezonu u profesionalnoj karijeri. Španski teniser je ove godine osvojio masterse u Majamiju i Madridu, kao i ATP turnire u Barseloni i Rio de Žaneiru.

"Šta je tajna uspeha? Vera u sebe i naporan rad. Morate da imate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << velike snove i ciljeve, kao i da svakog dana naporno radite za njih. Moj san od kada sam počeo da igram tenis je da postanem broj jedan", istakao je Alkaraz, koji će u trećem kolu Rolan Garosa igrati protiv Amerikanca Sebastijana Korde.

Rolan Garos se igra za nagradni fond od 43,6 miliona evra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.