Alkarasa su grčevi uhvatili zbog nervoze jer je igrao protiv Đokovića

Izvor: B92, 25.Dec.2023, 13:46

"Alkarasa su grčevi uhvatili zbog nervoze jer je igrao protiv Đokovića"

Nekadašnji britanski teniser Tim Henman smatra da Karlos Alkaras mora još da napreduje ukoliko želi da se ispreči Novaku Đokoviću.

Španac je imao veliku priliku da godinu završi na prvom mestu, ali ga je koštao loš kraj sezone.

"Alkaras je imao sjajnu godinu i osvojio prvu titulu na Vimbldonu. Propustio je prvi deo godine i opet završio godinu kao drugi u svetu. Bio je u trci da završi kao prvi", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počeo je Henman i nastavio:

"I dalje je jako mlad, još uvek uči. Kada pogledate šta se desilo na Rolan Garosu, kada su iznenada počeli da ga hvataju grčevi posle dva seta. Siguran sam da je to bilo od nervoze i tenzije koje dolaze od igranja protiv Đokovića. Tako da, još uvek ima mnogo stvari koje može da popravi."

U njegovoj glavi nema sumnje da je Novak Đoković prvi favorit da i sledeće godine bude najbolji teniser sveta.

"Kao drugog favorita bih stavio zajedno Alkarasa i Sinera. Znam da je Alkaras osvojio par slemova, ali Siner je igrao na drugom nivou poslednjih nekoliko meseci. Sledeće godine ima četiri Grend slema. Ne bi me iznenadilo da Đoković osvojio par, a da slave i Alkaras i Siner. Samo vreme će reći", zaključio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.