Alkarasa eliminisao 135. teniser sveta

Izvor: Beta, 15.Maj.2023, 16:14

Alkarasa eliminisao 135. teniser sveta

Mađarski teniser Fabijan Marožan napravio je danas veliko iznenađenje pošto je u trećem kolu mastersa u Rimu pobedio Španca Karlosa Alkarasa sa 6:3, 7:6.Trenutno 135. teniser sveta je protiv Alkarsa, koji će narednog ponedeljka ponovo preuzeti prvo mesto na ATP listi, slavio posle sat i 42 minuta igre.Marožan je odlučujući brejk u prvom setu napravio u četvrtom gemu, kada je oduzeo servis Alkarasu sa "nulom".I u drugom je Marožan prvi stigao do brejka, poveo je sa 4:3, ali je Alkaras već u narednom gemu uzvratio na isti način pa je taj deo igre rešen u taj-brejku.Španac je bolje počeo taj-brejk, poveo je sa 4:1, ali je Marožan napravio veliki preokret i na kraju zasluženo slavio.Marožan će u osmini finala rimskog mastersa igrati protiv hrvatskog tenisera Borne Ćorića.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobjeda karijere, Marošan u Rimu izbacio Alkarasa

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2023

Mađarski teniser Fabijan Marošan napravio je senzaciju na mastersu u Rimu jer je danas u meču 3. kola izbacio Španca Karlosa Alkarasa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.