Alkaras uvučen u veliku prevaru: Tužan sam

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 08:46

Alkaras uvučen u veliku prevaru: Tužan sam

Prvi teniser sveta Karlos Alkaras morao je da se oglasi na Instagramu zbog prevare na društvenim mrežama.

Španac ima armiju fanova, a broj pratilaca na Instagramu dostigao je cifru od skoro četiri miliona.

Pojedinci su probali da iskoriste popularnost Alkarasa i organizuju sastanke i upoznavanje sa šampionom Vimbldona.

Jednostavno su želeli da unovče njegov uspeh, predstavljali su se kao Karlos, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog čega je ovaj 20-godišnjak morao da reaguje.

"Skrenuta mi je pažnja da postoje pojedinci koji lažno tvrde da me predstavljaju i nude navijačima mogućnost da me upoznaju ako plate. Moj tim i ja ne stojimo iza ovoga, niti učestvujem na ovakvim sastancima. Moji navijači su najbolji i tužan sam što pojedinci pokušavaju da ih iskoriste", napisao je Alkaras.

Popularni Karlitos je trenutno u Torontu, gde će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela Bena Šeltona i Berbanea Sapate Miraljesa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.