Alkaras u polufinalu mastersa u Majamiju, Ribakina u finalu

Izvor: Beta, 31.Mar.2023, 08:23

Alkaras u polufinalu mastersa u Majamiju, Ribakina u finalu

Španski teniser Karlos Alakras plasirao se noćas u polufinale mastersa u Majamiju, pošto je pobedio 10. igrača sveta Tejlora Frica posle dva seta, 6:4, 6:2.Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 19 minuta.On je tri puta oduzeo servis Fricu, koji nije uspeo da napravi nijedan brejk.Mladi Španac sada ima 18 pobeda i poraz u 2023. godini.On će u polufinalu igrati protiv Italijana Janika Sinera.U drugom polufinalu igraće ruski teniseri Danil Medvedev i Karen Hačanov.U ženskoj konkurenciji, Kazahstanka Elena Ribakina plasirala se u finale, pobedom protiv treće teniserke sveta Amerikanke Džesike Pegule, 7:6, 6:4.U meču koji je u dva navrata prekidan zbog kiše, sedma teniserka sveta pobedila je za sat i 54 minuta.Teniserke su u prvom setu napravile po tri brejka i odigran je taj-brejk, koji je Ribakina dobila sa 7:3. Pegula je bolje počela drugi set, povela je sa 3:0 i 4:2, ali je Ribakina posle toga osvojila četiri uzastopna gema i ostvarila 13. uzastopnu pobedu.Ona će u finalu igrati protiv pobedice meča Čehinje Petre Kvitove i Sorane Kirstee iz Rumunije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

VTA MAJAMI: Ribakina u finalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023

Savladala Pegulu u dva seta...Kazahstanska teniserka Elena Ribakina plasirala se u finale turnira u Majamiju, pošto je noćas u polufinalu pobedila Amerikanku Džesiku Pegulu 7:6 (7:3), 6:4. Meč je trajao 94 minuta, a ovo je treći susret dve teniserke i prva pobeda Ribakine...Ranije noćas češka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.