Alkaras preslišao Londera

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 21:25

Alkaras preslišao Londera

Karlos Alkaras je sjajno započeo takmičenje na Rolan Garosu.

Šesti teniser sveta, jedan od favorita turnira, u svom prvom meču na stadionu "Filip Šatrije", bio je bolji od Argentinca Huana Ignjasija Londera, 6:4, 6:2, 6:0.

Meč je trajao ukupno 110 minuta i Alkaras je pokazao da je apsolutno spreman za ovo takmičenje. U početnom setu, Londero je dobro odoleva, a teniser iz Mursije strpljivo čekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priliku i konačno je dočekao u poslednjem, desetom gemu. Tako je brejkom došao do 6:4 i početnog seta. U drugom je posle 3:2 uspeo da uz dva brejka napravi niz od tri uzastopna gema, dobije set sa 6:2 i tako učvrsti vođstvo. Odmah je 19-godišnji teniser iz Španije došao do duplog brejka u trećem setu i tako trasirao sebi put ka pobedi. Njega u narednom kolu očekuje sunarodnik Albert Ramos Vinjolas koji je bio bolji od Tanasija Kokinakisa, 6:4, 4:6, 6:4, 7:6 (5).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.