Alkaras je kralj Mida – sve što dodirne pretvara u zlato

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 18:16

"Alkaras je kralj Mida – sve što dodirne pretvara u zlato"

Italijanski teniser Lorenco Museti govorio je u superlativima o Karlosu Alkarasu, prvom igraču sveta.

Lorenco je oduševljen brzinom kojom se Karlitos probio na veliku scenu, usput osvojivši US open i Vimbldon.

"Alkaras je danas referentna tačka, igrač kojeg treba pobediti. On je teniski kralj Mida – ono što dodirne pretvara u zlato. On je i prijatelji i izvor inspiracije. Pobediti ga (na Mastersu u Monte Karlu prim. aut) je izvor ponosa, ali i motivacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da uradim to ponovo", rekao je Museti.

Museti, ipak, ističe da svako ima svoj put i da se trudi da bude svoj.

"Nikada ne bih menjao svoj tenis. Možda mi je potrebno više vremena nego drugima, ali isplativije je ostati veran sebi", dodao je on.

Sledi američka turneja na tvrdoj podlozi.

"Američka sezona je duga, naporna, ali ne branim bodove. Nekada mi je cilj bio da postanem profesionalac, sada da dođem do vrha liste, osvojim Grend slem. Ako na kraju ne uspem da to ostvarim, to će značiti da nisu bili baš nadohvat ruke", kazao je Lorenco.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ITALIJAN SIPA HVALOSPEVE: Karlos kao Mida, sve što dotakne se pretvara u zlato

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023

Museti je uspeo da savlada Španca...Karlos Alkaraz u centru je pažnje već neko vreme, a status buduće najveće zvezde svetskog tenisa zacementirao je pobedom protiv Novaka Đokovića u finalu Vimbldona. Nije Španac osvojio samo navijače, već o njemu u superlartivima govore i igrači među kojima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.