Alkaras: Nisam to očekivao

Izvor: B92, 01.Okt.2023, 08:35

Alkaras: Nisam to očekivao

Španski teniser Karlos Alkaras oduševljen je podrškom koju dobija od kineskih navijača.

Momak iz Mursije prvi put u karijeri nastupa u ovoj zemlji, a u nedelju ga očekuje nastup u četvrtfinalu protiv Lorenca Musetija.

Alkaras je do sada savladao Janika Hanfmana, a praktično od dolaska i prvih treninga osetio je veliku ljubav domaćih navijača.

Kako kaže, nije baš očekivao da će i Kinezi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i na španskom čak vikati i davati podršku.

"Iskreno, od zagrevanja tribine su bile pune, vikali su moje ime, podržavali me. Mnogi od njih su vikali na španskom: ‘Vamos Karlitos’. Sjajno je bilo, nisam to očekivao", rekao je Alkaras.

Alkaras je trenutno drugi na svetu, a kako je kazao, glavni cilj mu je da do kraja sezone sa vrha skine Novaka Đokovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Alkaras razbio Musetija – čeka ga Top 10 igrač

Izvor: B92, 01.Okt.2023

Španski teniser Karlos Alkaras dominantnom partijom plasirao se u četvrtfinale turnira u Pekingu...Drugi igrač sveta je ubedljivo savladao Lorenca Musetija rezultatom 6:2, 6:2 posle jednog časa i 21 minuta igre...Bio je ovo četvrti međusobni meč dvojice igrača i treća pobeda za momka iz Mursije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.