Alkaras: Govorio sam sebi da sam bik

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 23:21

Alkaras: Govorio sam sebi da sam "bik"

Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je nakon plasmana u finale mastersa u Madridu da je tokom meča sebi govorio da je bik i da može da dođe do pobede.

"Ćorić je veoma tvrd igrač, pokazao se tokom cele utakmice, a posebno na početku. Morao sam da budem koncentrisan, znali smo da će ovo biti rat. Bilo je vremena kada sam sebi ponavljao ono što sam rekao na Ju-Es openu, da sam bik i da to mogu. Ovo mi je pomoglo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Veoma sam zadovoljan nivoom koji sam pokazao tokom cele utakmice, bez uspona i padova i sa veoma visokom koncentracijom", istakao je Alkaras.

Mladi teniser se danas plasirao u finale mastersa u Madridu, pošto je u polufinalu pobedio Hrvata Bornu Ćorića 2:0, po setovima 6:4, 6:3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.