Izvor: RTS, 27.Okt.2021, 16:07

Aleksandra Krunić zaustavljena u Klužu

Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je nastup na turniru u rumunskom Klužu, pošto je na startu izgubila od Anet Kontavej iz Estonije 6:3, 7:5.
Aleksandra nije uspela da se plasira u narednu rundu turnira, pružila je veliki otppor ali Estonka bila bolja i rešila meč u dva seta. Meč je trajao 72 minuta.

Protivnica je u drugom gemu stigla do brejka prednosti, iskoristivši >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedinu brejk šansu u setu. Potom su obe teniserke bile sigurne na svoj servis i Estonka osvaja prvi set.
Drugi set doneo je veći otpor naše teniserke. Protivnica je prva došla do brejka prednosti, Aleksandra je uzvratila u osmom gemu i izjednačila na 4:4. U jedanaestom gemu Estonka ponovo dolazi do brejka, potom je bila sigurna na svoj servis i tako stavila tačku na ovaj meč.
 
Turnir u Klužu igra se za nagradni fond od 235.238 dolara

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.