Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Krunić osvojila prvu WTA titulu u karijeri

Srpska teniserka Aleksandra Krunić osvojila je prvu WTA tiitulu u karijeri, pošto joj je u finalu turnira u Bolu na Braču Rumunka Aleksandra Kadantu predala meč zbog povrede, pri rezultatu 6:3, 3:0 za Srpkinju.

Krunić je trenutno 124. na svijetu, a ova pobjeda donijeće joj napredak za dvadesetak mjesta pošto joj je titula donijela 160 poena i 20.000 dolara.

Do sada je imala dvije titule u dublu.

Turnir u Bolu na Braču igrao se za nagradni fond od 115.000 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandra Krunić osvojila prvu WTA titulu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2017

Srpska teniserka Aleksandra Krunić osvojila je danas prvu WTA titulu u karijeri, pošto je trijumfovala na turniru u Bolu na Braču...Krunićeva je do trofeja stigla pošto joj je Rumunka Aleksandra Kadantu predala finale sredinom drugog seta. U trenutku predaje, srpska teniserka je vodila sa 6:3, 3:0...U...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Krunić osvojila prvu VTA titulu u karijeri

Izvor: RTS, 12.Jun.2017, 04:03

. Srpska teniserka Aleksandra Krunić osvojila je prvu VTA titulu u karijeri, pošto joj je u finalu turnira u Bolu na Braču Rumunka Aleksandra Kadantu predala meč zbog povrede, pri rezultatu 6:3, 3:0 za Srpkinju.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.