Aleksandra Krunić 82. na svetu

Izvor: B92, 26.Sep.2022, 10:21

Aleksandra Krunić 82. na svetu

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić zadržala je 82. mesto na danas objavljenoj WTA listi sa 734 boda.

Olga Danilović je napredovala za jednu poziciju i sada je 159. sa 401 poenom, dok je Natalija Stevanović napravila 25 koraka nazad i trenutno je 192. teniserka sveta sa 348 bodova.

Poljakinja Iga Švjontek i dalje je ubedljivo prva na WTA listi sa 10.180 bodova. Na drugom mestu je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Uns Džabir iz Tunisa, koja trenutno ima 5.090 bodova.

Paula Badosa iz Španije je sada treća sa 3.934 poena, dok je Estonka Anet Kontavejt nazadovala za jednu poziciju i trenutno je četvrta teniserka sveta sa 3.860 bodova.

Amerikanka Džesika Pegula je peta, a iza nje se nalazi Beloruskinja Arina Sabalenka.

U "TOP 10" najboljih teniserki sveta nalaze se Grkinja Marija Sakari, Amerikanka Koko Gof, Rumunka Simona Halep i Francuskinja Karolin Garsija. Naredna WTA lista biće objavljena za nedelju dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.