Ako ste fan Rafe i Rodžera ne možete da volite i Novaka

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 12:25

"Ako ste fan Rafe i Rodžera ne možete da volite i Novaka"

Francuski teniser Žeremi Šardi smatra da je nemoguće istovremeno voleti sva tri članova "velike trojke".

Šardi je o rivalstvu navijača Španca i Švajcarca sa jedne, i Novaka Đokovića sa druge strane, govorio za "We love tennis".

Navijači Novaka Đokovića veruju da on nema jednak tretman u svetu tenisa kao osvajači 20 grend slem titula.

"Rekao bih da neko može da voli Rafu i Rodžera istovremeno, ali sko ste fan Novaka Đokovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teško je da volite Federera i Nadala", kaže Šardi.

On je slikovito opisao kako izgleda to navijačko rivalstvo.

"To je tako kako je i ne postoji ništa što možemo da uradimo da se to promeni. To vam je kao rivalstvo navijača Pari Sen Žermena i Olimpika iz Marseja. Nemoguće je da se vole", dodao je Šardi.

On je dodao da se divi uspesima Novaka Đokovića, ali je rekao i da zna šta može da bude uzrok što uživa manje simpatija od Federera i Nadala.

Naveo je primer diskvalifikacije Đokovića prošlog leta na US Openu.

"Novak je veliki šampion, to je nesporno. Ipak, radi se o tom njegovom ponašanju na terenu, to se često ističe i to mogu da razumem", zaključio je francuski teniser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AKO VOLITE NOVAKA NE MOŽETE VOLETI RAFU I RODŽERA I OBRNUTO: Francuski teniser je UVEREN u TO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021

Zanimljivo..Francuz Žeremi Šardi uključio se u debatu oko toga ko je najbolji u istoriji tenisa, a za američke medije istakao je kako nije moguće voleti Novaka Đokovića u isto vreme sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom...- Rekao bih da neko može da voli Rafu i Rodžera istovremeno, ali ako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.