Đoković opet na udaru: Ako nema krvi, nema ni povrede

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 21:27

Đoković opet na udaru: "Ako nema krvi, nema ni povrede"

Nekadašnji osmi teniser svera Džon Aleksander prokomentarisao je povredu Novaka Đokovića.

Novak je imao problema sa ručnim zglobom zbog čega nije igrao dubl protiv Češke.

Zbog povredekoja ga je mučila, poražen je od Aleksa De Minora, posle kojeg je Srbija bila poražena i u ženskom singlu i eliminisana je sa Junajted kupa.

U meču protiv Jiržija Lehačke, Đoković je zatražio medicinski tajm-aut što se nije svidelo nekadašnjem teniseru,
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U susretu sa De Minorom, Novak je na 4:3 posle najdužeg gema u prvom setu zatražio pomoć fizija, ali kako sudija to nije registrovao, morao je posle lagane kratkotrajne masaže da nastavi sa igrom.

"Mislim da igrači tako rutinski iskorištavaju ova pravila i tako ih očigledno strateški koriste da bi imali taktičku prednost nad svojim protivnikom, te bi ova pravila treba malo više pogledati", rekao je Aleksander u podkastu "ABC".

Na kraju je imao jedan čudan zaključak.

"Onda se podiže, dobija narednih pet gemova, dobija taj treći set sa 6:1. U ovom trenutku moram da kažem da se slažem sa mnogim mojim prijateljima koji kažu da ako ne vide krv ne veruju da je došlo do povrede", rekao je Aleksander.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PUSTI IH NOVAČE NEKA LAJU, TI RADI ONO TVOJE: Sramotna izjava nekadašnjeg TOP 10 reketa sveta o Đokovićevoj povredi!

Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2024

U meču protiv Jiržija Lehačke, Đoković je zatražio medicinski tajm-aut što se nije svidelo nekadašnjem teniseru Bivši osmi teniser sveta, Džon Aleksander, izneo je komentar u vezi povrede Novaka Đokovića. Novak je iskusio probleme sa ručnim zglobom, što ga je sprečilo da igra dubl meč...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.