Izvor: Blic, 18.Jan.2021, 17:57

"Ako je Koštunica iz Hilandara, inkognito, skočio do Vatikana, zašto to ne bi uradio i aktuelni šef države, uplašen od državnog udara"

Počeo, bre, da me štreca teniski lakat! Mada teniski reket nisam uzeo u ruke, bar, tridesetak godina! A pamti se još u TK Partizan, u Humskoj, da sam forhend udarao savršeno pravilno, dok su o mom dvoručnom bekhendu, odavno spevane legende... Nego, setim se, od čega me štreca lakat! Za Božić sam hteo da otvorim teglu ajvara koju mi je dala Nataša, a poklopac na tegli kao da je bio zacementiran, pa sam zapeo kao konj. I, kvrc, došlo do „uvrtanja lakta“ kao od nepravilnog udaranja forhenda! Čudo, čudo je tenis! Moraš da, detaljno, poznaješ anatomiju ljudskog tela, bar kao Leonardo da Vinči, ne bi li u tenisu nešto postigao. Od teniskog lakta patio je, jedno vreme, i Đoković! Ih, da je Leonardo da Vinči igrao tenis, gde bi mu bio kraj!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.