Afera teniser: Progovorila Milica Pavlović!

Izvor: Mondo, 20.Okt.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Afera teniser": Progovorila Milica Pavlović!

Pevačica Milica Pavlović komentariše dolazak Filipa Krajinovića na njen nastup i poručuje Nini Radulović "da nje ne treba da se plaši"

Pre nekoliko dana svi domaći mediji su brujali o odlasku Filipa Krajinovića na nastup atraktivne pevačice Milice Pavlović.

"Buljio u Milicu Pavlović"

Krajinović je navodno stao uz binu i "piljio u pevačicu i pružao ruke ka njoj", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali ga je ona ignorisala.

Sada je Milica Pavlović prokomentarisala njegov dolazak na nastup i činjenicu da je zbog nje, navodno, Krajinović ostao bez devojke, voditeljke Nine Radulović.

"On je mlad i uspešan sportista, oni retko izlaze, tako da mi je drago da je doša na moj nastup", rekla je Milica listu "Alo" i dodala da ga ipak nije primetila u publici.

"Videla sam ljude ispred sebe, ali nisam primetila Filipa. Reflektori na bini su bili toliko jaki da mi je vid bio pomućen, a u klubu je bio mrak. Neprijatno mi je da zagledam ljude, pa nisam obraćala pažnju. Ja sam saznala da je to bio on tek kada su mi rekli".

Milica je prokomentarisala i činjenicu da ovo nije prvi put da je srpski teniser došao na njen nastup. "Nije zabranjeno da se neko nekome sviđa ili da vam je simpatičan. Mada ne bih to tumačila tako, pre bih rekla da ga je pogodila neka pesma".

O Nini Radulović, koja je navodno ostavila Krajinovića nakon pisanja medija rekla je: "Nina je lepa i pametna žena koja nema razloga mene da se plaši. Ja njoj nisam opasnost, a mi žene dobro znamo da nikada problem nije u nama, već da su za sve krivi muškarci. Zašto sam ja i dalje ovako sama?".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.