Adrija tur u teniskom kalendaru?

Izvor: B92, 15.Jun.2020, 08:08

Adrija tur u teniskom kalendaru?

Organizator Adrija Tura i najbolji teniser sveta Novak Đoković obratio se javnosti na konferenciji za medije.

Adrija Tur na terenima "TC Novak" je završen pobedom Dominika Tima nad Filipom Krajinovićem.

Adrija Tur se odlično pokazao u ovoj formi, a postavlja se pitanje da li će ga biti i narednih godina.

"Nisam razmišljao toliko daleko, ali to je svakako veliki kompliment. Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ogroman uspeh čitave organizacije turnira i mog brata Đorđa. Meni je Đole rekao, kada smo pričali o stavkama koje moraju da budu ispunjene, ima ih preko 200. To je veliki zadatak i ne znam da li će Adrija tur biti tradicija. Ne znamo ni kako će izgledati tenis posle, ne znamo ni kada će biti posle jer pandemija je i dalje u svetu, negde manje negde više. Videćemo kako će biti u Zadru, tamo isto najavljuju veliko interesovanje. Teško da može da se usred sezone odigrava, možda može da bude jedan vikend ili dva, možda tako nešto u različitim mesecima u godini, ali videćemo kako će sve da prođe pa ćemo dalje da mislimo", rekao je Novak Đoković.

Šta će prvo Novak uraditi posle Adrija tura?

"Ja sam sportista i moram da se držim svoje oblasti i trudim se da u najboljem mogućem svetlu u svetu Srbiju. Mislim da smo organizacijom ovakvog spektakla uspeli da pošaljemo jednu lepu sliku u svetu. Svako može da gleda na svoj način, svako ima perspektive. Život ide dalje. Meni znaci da igram pred svojom publikom. Svima ovo znači posle svega ovoga što smo proizveli u poslednja tri meseca. Mislim da je ovo stavilo Srbiju pozitivno na mapu sveta", završio je konferenciju Novak Đoković.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.