Izvor: DANuBeogradu.rs, 07.Jun.2020, 08:12

Adria Tour počinje u Beogradu 12. juna 2020.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković okupio je vrhunske asove koji će se predstaviti publici na regionalnom Adria Tour događaju od 12. juna do 5. jula 2020. U organizaciji našeg šampiona, Adria Tour će biti održan u gradovima širom Balkana. Prvi turnir biće održan u Beogradu, na terenima SC Novak (13/14. jun), drugi u Zadru (20/21. … Članak Adria Tour počinje u Beogradu 12. juna 2020. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE UZ NOVAKA: Svi se pitaju gde je Vajda, ova slika je zato još INTRIGANTNIJA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020

Bliže se početak Adria tura...Bliže se početak Adria tura, tako da se tereni na TC "Novak” na Dorćolu pripremaju za mečeve koji će se od petka igrati na turniru koji organizuje Novak Đoković, najbolji teniser sveta odlučio je da sa Filipom Krajinovićem sparinguje na terenima Akademije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Okršaj kakav niste očekivali – Đoković protiv Stefana Pota FOTO

Izvor: B92, 07.Jun.2020

Novak Đoković, najbolji teniser planete, dobro se provodi tokom priprema za "Adria tur".

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.