AUSTRALIJAN OPEN: Troicki nemoćan protiv Kirjosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUSTRALIJAN OPEN: Troicki nemoćan protiv Kirjosa

Kraj za srpskog tenisera.

Viktor Troicki je eliminisan u drugom kolu Australijan opena. Bolji od srpskog tenisera je bio Australijanac Nik Kirjos koji je slavio posle tri seta rezultatom 7:5, 6:4, 7:6 (7:2),

Troicki se hrabro borio protiv 17. tenisera sa ATP liste, ali nije uspeo da načini iznenađenje. Prvi set je bio izjednačen sve do finiša, Srbin je vodio sa 5:4 i stigao do 40:40 na servis domaćeg tenisera. Kirjos je ipak uspeo da izjednači na 5:5, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah zatim i oduzme servis Troickom (7:5).

Crni period za Viktora nastavljen je i početkom drugog seta. Kirjos je odmah načinio brejk, poveo sa 2:0 vezavši i peti dobijeni gem i to je bio kraj priče u drugom setu, koji je završen rezultatom 6:4.

Australijanac je dugo imao brejk prednosti u trećem setu, ali je srpski teniser uspeo da prvi put napravi brejk pri vođstvu rivala 5:4, kada se činilo da je meč već rešen. Troicki je prethodno na svoj servis pri rezultatu 5:3 spasao meč loptu. Rezultat se brzo preokrenuo od 5:3 na 5:6, pa je taj-brejk odlučivao.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.