AUSTRALIJAN OPEN POD ZNAKOM PITANJA: Zaraženi koronom u dva aviona PUNIH tenisera - njih 47 u IZOLACIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 00:09

AUSTRALIJAN OPEN POD ZNAKOM PITANJA: Zaraženi koronom u dva aviona PUNIH tenisera - njih 47 u IZOLACIJI

Svi putnici sa tog leta su već u hotelskom karantinu...

Do sada je 47 tenisera stavljeno u strogi karantin nakon što su otkriveni slučajevi zaraze korona virusom u dva aviona kojima su teniseri doputovali u Australiju kako bi učestvovali Australijan openu, prvom Gren slem turniru u sezoni.

Oni će u karantinu biti 14 dana i neće moći da napuste hotelske sobe niti da treniraju, prenosi AP.

U saopštenju organizatori navode da su na letu iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Los Anđelesa u avionu sa 79 osoba, od kojih 67 putnika, otkrivena dva pozitivna slučaja zaraze.

Iako su njihovi testovi bili negativni, 24 tenisera sa tog leta će biti u karantinu narednih 14 dana, a ista sudbina zadesila je još 23 tenisera koji su putovali avionom iz Abu Dabija.

- Svi putnici sa tog leta su već u hotelskom karantinu, a pozitivan slučaj koji nije teniser i bio je negativan pre ukrcavanja na let, prebačen je u hotelski zdravstveni centar - naveli su organizatori, prenosi AP.

Australijan open traje od 8. do 21. februara.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AO: Ukupno 72 tenisera u strogom karantinu, bez treninga (VIDEO)

Izvor: Beta, 17.Jan.2021

Organizatori Australijan opena saopštili su danas da će još 25 tenisera i teniserki biti u strogom karantinu u Melburnu, zbog jednog pozitivnog slučaja na korona virus na čarter letu iz Dohe.Sa ovih 25, ukupan broj takmičara koji su izolovani u hotelskim sobama porastao je na 72.Organizatori su...

Nastavak na Beta...

Korona virus i sport: Karantin za tenisere koji učestvuju na Australijan openu

Izvor: Danas, 17.Jan.2021

EPASimona Halep stiže u Adelejd Nekoliko tenisera koji učestvuju na Australijan openu izrazili su nezadovoljstvo nakon što su smešteni u dvonedeljni karantin jer su njihovi saputnici iz aviona pozitivni na korona virus. Najmanje tri igrača su izjavila da ne bi došli na turnir da su im pravila za...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.