ATRAKTIVNA TENISERKA NAPRAVILA HAOS: Englezi poludeli zbog brusa

Izvor: NaDlanu.com, 01.Jul.2015, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATRAKTIVNA TENISERKA NAPRAVILA HAOS: Englezi poludeli zbog brusa

Zgodna kanadska teniserka Eženi Bušar postala je tema broj 1 u Vimbldonu zbog kršenja kodeksa oblačenja. Pravila na trećem Gren slem turniru u sezoni nalažu da svaki deo odeće i obuće tenisera mora biti beo, što atraktivna Kanađanka nije ispoštovala.

Bušar je u meču prvog kola protiv Kineskinje Jing-Jing Duan imala belu opremu ispod koje je nosila crn grudnjak. Iako je primetila da oprema ne odgovara standardima Ol Ingland klaba, sutkinja Luis Engzel nije izrekla >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << nikakvu sankciju.

- Nisam bila svesna da sam napravila prekršaj. Niko mi ništa nije rekao o mom grudnjaku - izjavila je Bušar na pitanje da li je znala da je njen brus bio predmet oštre polemike organizatora Vimbldona.

Poslednji teniser koji je kažnjen zbog nepoštovanja pravila oblačenja na Vimbldonu bio je Rodžer Federer. Osim upozorenja koje mu je izrečeno, morao je da plati 500 funti jer su đonovi njegovih patika bili narandžasti.

Mada je bila velika favoritkinja, Bušar je poražena u prvom kolu. Za takav, neočekivani ishod možda je kriv crn brus.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.