Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2020, 16:51

ATP i WTA produžili pauzu

Bez tenisa najmanje do početka avgusta

S obzirom na globalni karakter profesionalnog tenisa, on će se i najteže vratiti od svih popularnih sportova. Zato i ne čudi novo odlaganje nastavka sezone na ATP i WTA turu jer za sada nema naznake da bi moglo nešto da se preokrene.

Kako tvrde izvori iz Asocijacije teniskih profesionalaca, koja je zadužena za muški deo belog sporta, neće biti igranja do početka avgusta. Novi termin za povratak sada je 31. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jul, a prethodno je bio početan juna. Isto kao i kod žebna, to ejst WTA.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ovim odlaganjem iz kalendara su ispali uglavnom manji ATP turniri u Hamburgu, Njuportu, Los Kabosu, Gštadu, Umagu, Atlanti i Kicbilu, kao i WTA u Jurmali, Bukureštu, Baštadu i Lozani. Da li će oni biti potpuno otkazani (što je realnija mogućnost) ili bukirani za nove datume, ostaje da se vidi.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.