ATP UMAG: Đere u četvrtfinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP UMAG: Đere u četvrtfinalu

Srpski teniser pobedio u dva seta.

Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale turnira u Umagu pošto je savladao posle 103 minuta igre Nemca Maksimalijana Marterera sa 2:0 (7:6 (7:4), 6:3), a u borbi za polufinale protivnik će mu biti pobednik duela između Jiržija Veleselog i Marka Čekinata.

KRATKA ISTORIJA NAVIJANJA: Kako su Srbi postali fudbalski fanatici

ČELENDŽER OLOMOUC: Olga preokretom u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugo kolo

Srpski teniser do prvog seta došao je posle taj-brejka iako je imao priliku i da ranije osvoji taj set pošto je napravio brejk za 5:3 i zatim imao tri set lopte, ali je Nemac uspeo da izbori taj-brejk u kojem je Đere ipak bio bolji.

PREOKRET: Polufinalista Gren Slema OTKAZAO učešće na US openu! Zameniće ga srpski teniser! (FOTO)

Imao je Đere priliku već u prvom gemu drugog seta da napravi brejk, ali je Marterer uspeo da se odbrani, a zatim i povede sa 3:1. Međutim, ono što je propustio na startu drugog seta Đere je nadoknadio u devetom gemu kada je osvojio peti uzastopni gem i uspeo da pobedi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.