ATP STOKHOLM: Dobar start Đerea u Švedskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 20:46

ATP STOKHOLM: Dobar start Đerea u Švedskoj

Srpski tenier u dva seta savladao Lea Borga.

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Stokholmu, pošto je večeras u prvom kolu savladao Šveđanina Lea Borga 6:3, 6:3. Meč je trajao jedan sat i 22 minuta. Đere je 35. teniser sveta, dok je Borg 359. na ATP listi.

Đere je u četvrtom gemu prvog seta napravio brejk i poveo 3:1, ali je Šveđanin uzvratio ribrejkom. Đere je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potom napravio novi brejk, a onda je dobio prvi set rezultatom 6:3. Srpski teniser je poveo 2:0 na startu drugog seta, a onda je sigurnom igrom došao do 6:3 i zaslužene pobede.

Đere će u drugom kolu igrati protiv američkog tenisera Džefrija Džona Volfa, koji je pobedio Argentinca Sebastijana Baeza 7:6 (7:5), 6:2. ATP turnir u Stokholmu se igra za nagradni fond od 673.630 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.