ATP SANTIJAGO: Đere u četvrtfinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2023, 23:34

ATP SANTIJAGO: Đere u četvrtfinalu

Srpski teniser slavio u dva seta.

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u četvrtfinale tunrira u Santijagu pošto je posle velike borbe u dva seta (7:5, 7:5) savladao Italijana Rikarda Bonadija za sat i 49 minuta igre. Đere će u četvrtfinalu igrati sa pobednikom duela između Kristijana Garina i Sebastijana Baeza.

Već u drugom gemu je Đere imao brejk loptu koju nije iskoristio, a zatim je u narednom moraol da spašava jednu na svoj servis. Sve do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osmog gema su oba igrača čluvala svoj servis da bi Đere propustio još dve brejk šanse i ponovo morao da spašava jednu na svoj servis. U 10. je Đere propustio i set loptu, da bi u 12. končano iskoristio ukupno sedmu brejk loptu i osvojio prvi set.

Morao je Đere da spašava tri brejk lopte u prva dva gema, dok je Bonadi uspešno čuvao svoj servis scve do same završnice. Ponovio se 12. gem iz prvog seta pošto je Đere tada iskoristio prvu brejk loptu i ujedno ostvario trijumf u ovom meču.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.