ATP SANKT PETERBURG: Viktor u ČETVRTFINALU, tamo ga čeka PRVI nosilac! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP SANKT PETERBURG: Viktor u ČETVRTFINALU, tamo ga čeka PRVI nosilac! (FOTO)

Srpski teniser briljira u Rusiji.

Viktor Troicki nastavlja sa sjajnim rezultatima u Rusiji. Na ATP turniru u Sankt Peterburgu, drugi reket Srbije savladao je Gvida Pelju iz Argentine sa 2:1 u setovima (7:6 (7:3), 4:6, 6:4) i plasirao se u četvrtfinale.

NOLE KONAČNO PROGOVORIO: Evo u kakvom stanju je povređeni LAKAT i kad se VRAĆA na teren (FOTO)

WTA GVANGŽU: Aleks pobedila Šveđanku Peterson i tako ostvarila NAJVEĆI uspeh karijere (FOTO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />#SanPetersburgo Guido Pella quedo eliminado en segunda ronda, tras caer ante Victor Troicky por 7-6 4-6 6-4. pic.twitter.com/GVtZyT8FcO

— Sama Tenis (@SamaTenis) 21. септембар 2017.

NASTAVIO SA DOBRIM PARTIJAMA: Troicki u četvrtfinalu u konkurenciji parova

Prvi set je obeležio po jedan brejk na obe strane, da bi u dodatnom delu igre, Troicki čak tri puta oduzeo servis Argentincu i slavio sa 7:3. U drugom periodu, revanširao se Pelja iznenadivši Viktora u trećem gemu, pa je kasnije uspeo da sačuva svoj servis i izjednači na 1:1 (6:4).

Poslednji, odlučujući set, pokazao je svu snagu Troickog. Igralo se poen za poen, do odlučujućeg desetog gema, kada je Srbin brejknuo rivala kod rezultata 5:4 i odneo zasluženu pobedu.

U borbi za polufinale, Viktor će igrati protiv Španca Roberto Batista Aguta, koji je u Sankt Peterburgu postavljen za prvog nosioca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.