ATP RIM: Poznato je koja će se dva tenisera boriti za trofej Mastersa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2018, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP RIM: Poznato je koja će se dva tenisera boriti za trofej Mastersa (FOTO)

Nemcu je ovo drugo uzastopno finale u glavnom gradu Italije.

U polufinalu Mastersa u Rimu, nemački teniser Aleksandar Zverev, savladao je Hrvata Marina Čilića sa 2:0 u setovima (7:6,7:5) i tako se plasirao u finale gde ga u nedelju očekuje duel protiv Rafaela Nadala. Nadal je u prvom polufinalu savladao Novaka Đokovića sa 2:0.

NIJE HTEO DA ĆUTI: Posle poraza od Nadala, Nole ŽESTOKO opleo po organizatorima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turnira u Rimu (FOTO)

RAFA SIPAO KOMPLIMENTE: Novak me je NATERAO da dam sve od sebe (VIDEO)

ATP Rome: Alexander Zverev edges Marin Cilic to extend his dream run https://t.co/HaA5pTr67l pic.twitter.com/iUZ33L6HW5

— Tennis World English (@TennisWorlden) 19. мај 2018.

Finale turnira u glavnom gradu Italije na programu je u nedelju od 15 sati. Zverev će imati priliku da odbrani titulu, koju je osvojio prošle godine protiv Novaka Đokovića.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.