ATP Peking: Lajović i Krajinović se bore za polufinale

Izvor: BKTV News, 04.Okt.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Peking: Lajović i Krajinović se bore za polufinale

Srpski teniseri sutra pre podne izleze na teren u svojim četvrtfinalnim okršajima

Filip Krajinović će prolaz u polufinale tražiti u duelu sa prvim nosiocem Huanom Martinom Del Potrom. Argentinac je u jedinom međusobnom duelu slavio lako sa 2:0 (6:4, 6:2) pre nešto više od pola godine, u Majamiju. Meč je zakazan za 8.30 časova, a pobednik će u borbi za finale igrati protiv boljeg iz duela Fonjini - Fučovič.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Protivnik Dušanu Lajoviću biće peti nosilac Kajl Edmund. To će biti njihov treći meč, a u prva dva koja su odigrana 2016. godine je slavio Britanac rezultatima 3:0 (6:3, 6:4, 7:6) i 2:1 (6:4, 2:6, 6:3). Njihov duel je na programu od 10.30 časova, a pobedniku će poslednja prepreka za finale biti Jaziri ili Basilašvili.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.