ATP MEC Krajinović posle preokreta do pobede nad Verdaskom

Izvor: 011vodič.com, 19.Sep.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP MEC Krajinović posle preokreta do pobede nad Verdaskom

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Mecu, pošto je posle preokreta pobedio Španca Fernanda Verdaska u tri seta, 3:6, 6:4 i 6:3. U njihovom prvom duelu, Krajinović je do trijumfa došao posle sat i 52 minuta igre.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,25 na pobedu Bazela protiv Krasnodara u Ligi Evrope.
Srpski teniser izgubio jedan gem na svom servisu, što ga je koštalo poraza u prvom setu. Filip se u nastavku “naljutio”, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pa pičistio španskog veterana sa terena. Po jedan brejk u oba seta bio je dovoljan da se Krajinović nađe put do četvrtfinala.
Recimo i to da je Verdasko u trećem gemu trećeg seta propustio brejk loptu, Srbin je dobio taj gem, pa onda oduzeo servis indisponiranom Špancu.
Krajinović će u narednoj rundi da igra protiv boljeg iz duela Italijana Lorenca Sonega i Francuza Luke Puja.

The post ATP MEC Krajinović posle preokreta do pobede nad Verdaskom appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.