ATP GŠTAD: Međedović u glavnom žrebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 14:49

ATP GŠTAD: Međedović u glavnom žrebu

Finca Virtanena savladao u dva seta.

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u glavnim žreb turnira u Gštadu pošto je u finalu kvalifikacija savladao Finca Ota Virtanena sa 2:0 (7:6 (7:5), 6:4) posle sat i 37 minuta igre.

Prvi set prošao je bez brejkova mada je Finac imao četiri brejk lopte u trećem i petom gemu, ali je Međedović sve uspeo da ih neutrališe. Otišlo se u taj-brejk u kojem je Međedović uspeo da napravi jedan mini brejk što mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << omogućilo da ima tri set lopte od kojih je iskoristio poslednju za vođstvo 1:0.

Propustio je Međedović dve brejk lopte na startu drugog seta, a da bi zatim u četvrtom bio prinuđen da spašava tri brejk lopte. Uspeo je srpski teniser u sedmom gemu da oduzme servis Fincu, da bi dva gema kasnije propustio i jednu meč loptu. Ipak, na svoj servsi je Međedović potom uspešno priveo meč kraju i plasirao se u glavni žreb.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Međedović u glavnom žrebu Gštada

Izvor: B92, 16.Jul.2023

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u glavni žreb ATP turnira u švajcarskom gradu Gštadu...Osmi nosilac u kvalifikacijama i 156. na ATP listi, Međedović je pobedio 130. tenisera sveta i trećeg favorita kvalifikacija Ota Virtanena iz Finske sa 2:0 u setovima (7:6(5), 6:4)...U meču...

Nastavak na B92...

ATP GŠTAD: Đere poražen već u prvom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 14:21

Belgijanac Bergs slavio u tri seta...Srpski teniser Laslo Đere neočekivano je eliminisan već u prvom kolu ATP turnira u švedskom gradu Gštadu pošto ga je Belgijanac Zizu Bergs pobedio rezultatom 2:1 (6:0, 4:6, 6:3) za sat i 55 minuta...Posle solidnog izdanja na Vimbldonu, Đere, 55. na ATP listi,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.