Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP DOHA: Krajinoviću srpski duel

Dva srpska tenisera sastala su se u 2. kolu kvalifikacija za ATP turnir u Dohi, a bolji je bio Filip Krajinović koji je savladao Iliju Bozoljca sa 2:1, po setovima 6:4, 3:6, 7:6(5).

Meč je trajao puna dva sata, a na kraju je pobednika morao da odluči taj-brejk u trećem setu u kojem se bolje snašao mlađi reprezentativac Srbije koji će se za glavni žreb u trećem kolu boriti sa Gruzijcem Nikolozom Basišvilijem.
U glavnom žrebu turnira u Dohi, koji se igra za nagradni fond od 1.129.815 dolara, igraće Novak Đoković i Dušan Lajović koji će se sastati u direktnom duelu već u 1. kolu.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.