ATP Čenaj: Tipsarević u 1/4 finala

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jan.2010, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP Čenaj: Tipsarević u 1/4 finala

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u indijskom Čenaju, pošto je u meču drugog kola bio bolji od domaćeg tenisera Somdera Devarmana rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 6:1.

U borbi za polufinale Tipsarević će se sastati sa Holanđaninom Timom de Bakerom, koji je u drugoj rundi bio bolji od zemljaka Robina Hasea sa 2:0, po setovima 6:3, 6:4.

Srpski igrač, inače četvrti nosioc na turniru u Čenaju, lako je izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na kraj sa malo poznatim Indijcem Devermanom, koji je prošle godine stigao čak do finala ovog turnira.

Tipsarević je posle početne nesigurnosti pri svom servisu, pretrpeo čak dva brejka, ali je sa druge strane iskoristio četiri od sedam brejk šansi za 6:2. U drugom setu, Janko nije dozvolio protivniku ni jednu brejk šansu, a iskoristio je tri za ubedljivih 6:1.

Turnir u Čenaju igra se za nagradni fond od 400 hiljada dolara, a Tipsarević je odbranio četvrtfinale od prošle sezone.

Rezultati:

Čilić (CRO) - Granoljers (ESP) 6:7, 6:3, 6:4

De Bakker (NED) - Hase (NED) 6:3, 6:4

Hiraldo (COL) - Hajek (CZE) 6:4, 6:2

Tipsarević (SRB) - Devarman (IND) 6:2, 6:1

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.