ATP BEOGRAD: Krstin uspešan u prvom kolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021, 15:11

ATP BEOGRAD: Krstin uspešan u prvom kolu

Srpski teniser u tri seta savladao Korejca Sonvoa.

Peđa Krstin uspešno je počeo takmičenje na turniru u Beogradu pošto je u prvom kolu savladao Korejca Kvon Sonvoa sa 2:1 (6:2, 3:6, 6:1) za sat i 35 minuta. Krstin se plasirao u osminu finala gde će igrati protiv još jednog srpskog tenisera Hamada Međedovića.

Krstin je odlično počeo meč i odmah napravio brejk, da bi u petom gemu napravio još jednu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srpski teniser je zatim spasio tri brejk lopte i potom rutinski osvojio prvi set.

Tinja i dalje nada u Pari Sen Žermenu da će odbraniti titulu prvaka Francuske. A da bi se to desilo, moraju večeras (21.00) da pobede Brest kao gosti (dvojka je 1,25, 2&3+ 1,42) i da se nadaju da Lil neće pobediti Anže u isto vreme… Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brest - PSŽ.

Drugi set rešen je u seriji brejkova posle koje je Sonvo poveo sa 3:1 i ta prednost mu je bila da stigne do izjednačenja u setovima. U odlučujućem setu Krstin je u drugom gemu uspeo da napravi brejk i kontrolisao je meč da bi u šestom gemu napravio i drugi brejk i rutinskii priveo meč kraju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.