ATP BARSELONA: Nadalova BICIKLA, pa valjanje u PRAŠINI i na kraju pobeda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 19:19

ATP BARSELONA: Nadalova BICIKLA, pa valjanje u PRAŠINI i na kraju pobeda (VIDEO)

Španac se mučio protiv Nišikorija.

Španski teniser Rafael Nadal izborio je plasman u četvrtfinale turnira u Barseloni. Nadal je u tri seta bio bolji od Japanca Keija Nišikorija – 6:0, 2:6, 6:2 za dva sata i 20 minuta igre.

Svetski broj tri je tokom celog meča imao uspone i padove, lako je dobio prvi set popularnom "biciklom", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je isto tako izgubio naredni. U svakom slučaju posle rane eliminacije u Monte Karlu, jasno je da Nadal nije superioran na šljaci kao prethodnih godina.

Another day, another battle 🔥@RafaelNadal defeats Nishikori 6-0 2-6 6-2 to make the quarter-finals and earn his 63rd (!) win in Barcelona #BCNOpenBS pic.twitter.com/KFU5YoXphR

— Tennis TV (@TennisTV) April 22, 2021

Uporni Nišikori se odjednom probudio, zaigrao znatno bolje i brzo okrenuo momenat na svoju stranu, za 1:1 u setovima tako što je Nadalu prepustio samo dva gema.

U trećem, odlučujućem se drugi teniser sveta vratio u svoj mod, napravio razliku u četvrtom gemu brejkom i na kraju se istim rezultatom kao u prethodnom setu overio trijumf. Ipak, ostaće mu briga zbog oscilacija sličnih kao u prethodnom kolu sa Belorusijom Iljom Ivaškom.

Nadala sada čeka meč sa Britancem Kameronom Norijem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nadal lako do polufinala

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 17:59

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u polufinale ATP turnira u Barseloni...Rafa je izgubio set u prva dva meča protiv Ilije Ivaške i Keija Nišikorija, a ovog puta bio je ubedljiv...Sa 2-0 savladao je 58. tenisera sveta Kamerona Norija – 6:1, 6:4...Prvi set osvojio je lako protiv tenisera iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.