ATP ADELEJD: Kecmanović u osmini finala

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 13:37

ATP ADELEJD: Kecmanović u osmini finala

Savladao Mekdonalda u dva seta.

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u osminu finala ATP turnira u Adelejdu, pošto je danas u prvom kolu pobedio Amerikanca Mekenzija Mekdonalda 6:4, 6:2. Meč je trajao 74 minuta. Ovo je bio četvrti međusobni duel srpskog i američkog tenisera, a drugi trijumf Kecmanovića, koji se trenutno nalazi na 55. mestu ATP liste. Mekdonald je 42. teniser sveta.

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser je napravio brejk već u prvom gemu prvog seta, a onda je na svoj servis stigao do 2:0. Amerikanac je potom osvojio dva gema i izjednačio je na 2:2. Usledio je novi brejk Kecmanovića, a zatim je Mekdonald uzvratio ribrejkom. Srpski teniser je u devetom gemu napravio novi brejk za vođstvo od 5:4, a onda je na svoj servis stigao do 6:4 i 1:0 u setovima. Kecmanović je nastavio sa dobrom igrom i u drugom setu, a svom rivalu je u ovom delu meča prepustio samo dva gema.

Srpski teniser će u osmini finala turnira u Adelejdu igrati sa Britancem Džekom Drejperom. Britanac je 62. igrač na ATP listi, a dva puta u karijeri je igrao protiv Kecmanovića. Drejper je prošle godine pobedio srpskog tenisera na ATP turniru u Lionu 6:4, 7:5, a Kecmanović je potom nadigrao Britanca u četvrtfinalu Dejvis kupa 7:6 (7:2), 7:6 (8:6). ATP turnir u Adelejdu igra se za nagradni fond od 661.585 dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović pobedio Mekdonalda i izborio osminu finala turnira u Adelejdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2024

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u osminu finala ATP turnira u Adelejdu, pošto je danas u prvom kolu pobedio Amerikanca Mekenzija Mekdonalda 6:4, 6:2.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

KECMANOVIĆ ODLIČNO STARTOVAO: Poražen Amerikanac na otvaranju Adelejda!

Izvor: HotSport.rs, 08.Jan.2024

Srpski teniser je napravio brejk već u prvom gemu prvog seta Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u osminu finala ATP turnira u Adelejdu, pošto je u prvom kolu pobedio Amerikanca Mekenzija Mekdonalda 6:4, 6:2. Meč je trajao 74 minuta. Ovo je bio četvrti međusobni duel srpskog i američkog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.