ARGENTINAC ŽELI DA STIGNE NOVAKA: Đoković uz osmeh odgovorio - Ima šansu da smanji deficit posle našeg meča (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 09:10

ARGENTINAC ŽELI DA STIGNE NOVAKA: Đoković uz osmeh odgovorio - "Ima šansu da smanji deficit posle našeg meča" (VIDEO)

Srbin kreće u odbranu trofeja u Rimu.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković brani titulu na Mastersu u Rimu, a u drugom kolu u petak će igrati protiv Argentinca Tomasa Ečeverija.

Interesantno je da Tomas Ečeverija postavlja fotografije i računa koliko mu bodova nedostaje da bi postao prvi teniser planete, evo šta je o tome kazao Đoković.

July 2016: Tomas Etcheverry wins his first ATP >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << point (12,899 points behind No. 1 Djokovic)

April 2022: Etcheverry makes the Top 100 (7,706 points behind Djokovic)

May 2023: Etcheverry, ranked 61, faces Djokovic in Rome (5,939 points behind)@djokernole @tometcheverry #IBI23 pic.twitter.com/CNha0LeHfR

— Tennis TV (@TennisTV) May 11, 2023

- Da, video sam to. Na prvoj fotografiji imam više bodova nego što imam sada, a čini mi se da je slika stara godinu dana. On definitivno ima šansu da smanji deficit posle našeg meča. Ovo je zaista lepa priča i nisam imao priliku da pričam sa njim niti da ga gledam kako igra. Poznato je da Argentina ima veliku tenisku istoriju i želim mu sreću osim kada bude igrao protiv mene - rekao je Novak.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda američka gimnastičarka Simon Bajls.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SRPSKA TROBOJKA I MOĆNA PORUKA: Evo kako je Novak dočekan uoči prvog meča u Rimu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023

Brani titulu u glavnom gradu Italije...Novak Đoković započeo je odbranu titule na mastersu u Rimu protiv Tomasa Ečeverije...Srbin i Argentinac se do sada nisu sastajali na ATP turu, a jasno je da je prvi teniser sveta apsolutni favorit...Prilikom izlazka srpskog asa na centralni teren “Foro Italika”...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.