AO: Nina bolja od Aleksandre u dublu

Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2018, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Nina bolja od Aleksandre u dublu

Srpska teniserka Nina Stojanović i Švajcarkinja Viktorija Golubić izborile su plasman u treće kolo Australijan Opena u konkurenciji parova.

Njih dve su u drugoj rundi bile bolje od Aleksandre Krunić i Ukrajinke Katerine Bondarenko sa 7:6 (7:5), 6:2, a taj meč je trajao jedan sat i 28 minuta igre.

Prvi set tog meča obeležio je sjajan početak Stojanovićeve i Golubićeve, koje su povele 5:0, ali su potom dozvolile svojim rivalkama da ih izazovu. Imale su >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << četiri set lopte u devetom gemu, potom još jednu u desetom, da bi potom usledili brejkovi pre taj-brejku koji su dobile na razliku.

Greške iz prvog seta srpsko-švajcarska kombinacija nije ponovila u drugom. Odmah je došla do brejka, još jedan je upisala četiri gema kasnije, a potom rutinski privela meč kraju.

Srpsko-švajcarska kombinacija sada čeka naredne rivalke. Biće to pobednice susreta između Špankinja Lare Arubarene i Aranče Para Santonje sa jedne i Mađarice Timee Baboš i francuske teniserke Kristine Mladenović sa druge strane.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Nina izbacila Aleksandru

Izvor: Mondo, 20.Jan.2018

Srpske teniserke našle su se na različitoj strani mreže na Australijan Openu..Foto: MN Press..Nina Stojanović i Viktorija Golubić iz Švajcarske u drugom kolu ženskog dubla pobedile su Aleksandru Krunić i Ukrajinu Katerinu Bondarenko u dva seta - 7:6 (7:5), 6:2, i izborile plasman u osminu finala...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.