AO - Kirjos namučio Nadala, Španac slavio posle drame u četvrtom setu, Zverev siguran protiv Rubljova!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO - Kirjos namučio Nadala, Španac slavio posle drame u četvrtom setu, Zverev siguran protiv Rubljova!

Poznati novi četvrtfinalisti turnira u Australiji.

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal ostvario je plasman u četvrtfinale Australijen opena pošto je savladao domaćeg tenisera Nika Kirjosa rezultatom 3:1 (6:3, 3:6, 7:6, 7:6).

Meč je trajao tri sata i 38 minuta.

Prilično lako je Španac stigo do prednosti u prvom setu nakon što je osvojio četvrti gem na servis rivala u veoma uzbudljivoj razmeni udaraca.

Uspeo je da se vrati Kirjos >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u meč, vratio je brejk i do kraja seta održao prednost i osvojio ga.

U trećem setu viđena je prava drama, nakon što nije bilo brejkova usledio je veoma uzbudljivi taj-brejk u kojem je Nadal iskoristio drugu set loptu i ponovo stigao do prednosti.

"Brejknuo" je prvi teniser sveta Australijanca u trećem gemu četvrtog seta, Kirjos je vratio brejk, pa smo na kraju gledali neverovatan taj-brejk.

U jednom trenutu, Australijanac je imao prednost od 3:2, ali je Nadal preokrenuo rezultat i slavio sa 7:4 u taj-brejku.

Španca u četvrtfinalu očekuje okršaj sa Austrijancem Dominikom Timom.

U četvrtfinale prestižnog turnira plasirao se i Nemac Aleksandar Zverev koji je savladao Rusa Andreja Rubljova rezultatom 3:0 u setovima (6:4, 6:4, 6:4).

Meč je trajao sat i 37 minuta.

Gledali smo tri veoma slična seta, u svakom je bio presudan brejk Zvereva koji je zahvaljujući ovoj pobedi napravio najveći uspeh kada je u pitanju učešće na Australijan openu.

Nemac će se za polufinale boriti sa Švajcarcem Stenom Vavrinkom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal u četvrtfinalu Australijan opena pobedom protiv Kirjosa

Izvor: Beta, 27.Jan.2020

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio domaćeg tenisera Nika Kirjosa posle četiri seta, 6:3, 3:6, 7:6, 7:6. Nadal je pobedio posle tri sata i 38 minuta i 12. put se plasirao u četvrtfinale Australijan opena.Nadal...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.