AO - Aleks Krunić stala u drugom kolu

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO - Aleks Krunić stala u drugom kolu

Porazom od Kineskinje Kiang Vang srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je učešće na Australijan openu u drugom kolu turnira.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić završila je učešće na Otvorenom prvenstvu Australije, pošto je danas u drugom kolu izgubila od Kineskinje Kiang Vang u dva seta, 6:2 i 6:3.

U njihovom drugom duelu Vang je do prve pobede došla posle 60 minuta igre.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << narednom kolu Vang će igrati protiv Letonke Anastasije Sevastove koja je nakon dva sata i 15 minuta sa 6:3, 3:6, 6:2 pobedila Bijanku Vanesu Andresku iz Kanade.

Srpska teniserka je do sredine prvog seta imala rezultatski egal, ali je imala velikih problema u svojim servis gemovima. Kineskinja je otpor 61. teniserke na WTA rang listi uspela da slomi kod rezultata 2:2 i na taj način preuzme kontrolu.

Stečenu prednost, dva brejka, Vang je bez ikakvih problema uspela da sačuva, te je lako povela sa 1:0 u setovima.

Gotovo ista situacija viđena je i u drugom setu, samo je ovaj put Krunićeva uspela da uzme gem viška, ali ne i da ozbiljnije uzvrati rivalki.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kraj za Aleksandru Krunić; Vang neprelazna prepreka

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jan.2019

Aleksandra Krunić završila je učešće na Australijan openu i u singl konkurenciji u drugom kolu nakon što je u kombinaciji sa Saisai Ženg poražena dan ranije. Srpska teniserka Aleksandra Krunić poražena je u drugom kolu Australijan opena. Od nje je u dva seta bolja bila Kiang Vang.   Kineskinja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.