ANINO KUPANJE U LEDU: Ivanovićeva se sprema za prvu pobedu nad Serenom

Izvor: Kurir, 17.Jan.2014, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANINO KUPANJE U LEDU: Ivanovićeva se sprema za prvu pobedu nad Serenom

Srpska teniserka u ledenoj vodi opuštala mišiće posle meča sa Samantom Stosur

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se  u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedila 17. teniserku sveta, Australijku Samantu Stosur sa 2:1 (6:7(8), 6:4, 6:2).

Meč je bio veoma naporan, u taj brejku prvog seta čak i prekinut zbog kiše, pa je srpska teniserka posle meča pribegla oporavku mišića i kupanju u vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << punoj leda. Tek pošto je opustila telo, Ana je bila spremna za istezanje i masažu.

Ivanovićeva će u osmini finala igrati protiv prve teniserke sveta, Amerikanke Serene Vilijams, koja je u dva seta pobedila Slovakinju Danijelu Hantuhovu, 6:3, 6:3. Ana je do sada četiri puta igrala sa Vilijams i pretrpela sva četiri poraza. Poslednji put igrale su 2012. godine, na Ju Es openu, kada je bilo 1:6, 3:6.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANINO KUPANJE U LEDU: Ivanovićeva se sprema za prvu pobedu nad Serenom

Izvor: Dzungla.org, 17.Jan.2014

Srpska teniserka u ledenoj vodi opuštala mišiće posle meča sa Samantom Stosur OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.