AMERIKANAC ZAPRETIO NOVAKU: Igram svoj NAJBOLJI TENIS

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2023, 19:20

AMERIKANAC ZAPRETIO NOVAKU: "Igram svoj NAJBOLJI TENIS"

Pred polufinale Australijan opena...

Američki teniser Tomi Pol je na iznenađenje svih, stigao do same završnice Australijan opena. U polufinalu će odmeriti snage sa devetostrukim šampionom grend slema u Melburnu, Novakom Đokovićem. Pol kaže da će meč protiv Đokovića biti veliki izazov za njega, ali...

Dvojica igrača sastaće se u petak od 9.30, u okviru polufinala Australijan opena.

Pol >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je do duela sa Novakom, prvim međusobnim, stigao trijumfom nad zemljakom Benom Šeltonom.

- Video sam ga u svlačionici posle meča. Čestitao mi je. Ništa više od toga. Mislim da smo trenirali ranije. U stvari, siguran sam u to. Nikada ranije nismo igrali jedan protiv drugog. Očigledno je da se oseća komforno ovde u Australiji - rekao je Pol i dodao:

- Biće to veliki izazov. Ali i ja igram svoj najbolji tenis. Dobro je.

Pre turnira u Melburnu, Pol nikada ranije nije stizao dalje od osmine finala nekog Grend slem turnira.

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.