AMERIKANAC POSLAO NOVAKU PONUDU: Pozvao ga u rezidenciju, tamo ima i teniski teren (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 21:20

AMERIKANAC POSLAO NOVAKU PONUDU: Pozvao ga u rezidenciju, tamo ima i teniski teren (VIDEO)

Kada je bio mlađi, bio je šampion tenisa.

Novak Đoković je danas bio centralna ličnost prijema u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije povodom Dana srpske diplomatije.

Najbolji teniser sveta je bio okružen raznim političarima kako naše tako i ostalih zemalja. I odlično se Nole snašao u toj ulozi. Niko nije ni sumnjao u to.

Po završetku skupa, ambasador Amerike u Srbiji Entoni Godfri, objavio je Novakovu fotografiju, a u opisu iste je napisao: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Jutros sam imao čast da budem na prijemu povodom obeležavanja Dana srpske diplomatije na kojem je ministar Dačić uručio nagradu Novaku Đokoviću. Nakon što sam fotografiju podelio sa svojim timom, pokazalo se da imamo pravog "fanboy" u ambasadi.

Jutros sam imao čast da budem na prijemu povodom obeležavanja Dana srpske diplomatije na kojem je ministar Dačić uručio nagradu @DjokerNole. Nakon što sam fotografiju podelio sa svojim timom, pokazalo se da imamo pravog “fanboy” u @USEmbassySerbia. pic.twitter.com/S50KTO6EAr

— Ambassador Anthony Godfrey (@usambserbia) May 29, 2020

Taj "fanboy", odnosno Noletov obožavalac, je izvesni Brendon koji se najboljem teniseru sveta obratio preko Tvitera ambasadora Godfrija.

U poruci na vrlo dobrom srpskom jeziku, on je rekao:

Brandon i @DjokerNole teren u mojoj rezidenciji vam je na raspolaganju kad god poželite 🎾 pic.twitter.com/QUW8tNzZZi

— Ambassador Anthony Godfrey (@usambserbia) May 29, 2020

- Dobar dan gospodine Đokoviću Nole. Zovem se Brendon i iz San Dijega sam. Možda i najboljeg grada na svetu. Kada sam bio mlađi, bio sam šampion tenisa, a vi ste bili moj uzor. Vi ste najbolji teniser na svetu, ta činjenica je opšte poznata. Sada, ja sam američki diplomata i radim i živim ovde u Beogradu i mislim da je vreme da igramo tenis zajedno. U rezidenciji ambasadora mi imamo teniski teren. Imam reket, teniske loptice. Spreman sam da igram tenis protiv vas bilogde, bilo kada. Hvala puno.

Novak će sigurno biti u Beogradu do polovine juna, a ko zna, možda i izađe u susret Brendonu i odigraju nekoliko poena.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.