AMERIKANAC IPAK PREJAK: Krajinović eliminisan sa Rolan Garosa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 20:24

AMERIKANAC IPAK PREJAK: Krajinović eliminisan sa Rolan Garosa!

Sjajan meč na pariškoj šljaci...

Filip Krajinović je završio takmičenje na ovogodišnjem Rolan Garosu. Srpski teniser je posle 130 minuta igre izgubio od 12. tenisera sveta, Amerikanca Frensisa Tijafoa, 6:3, 6:4, 6:2.

Tijafo je u početnom setu uspeo da dođe do brejka u četvrtom gemu za 3:1. Na 4:2 je spasao tri brejk lopte, da bi na 5:3 propustio set loptu na servis Krajinovića.

Ipak, u narednom gemu je iskoristio ukupno treću set loptu za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 6:3.

U drugom setu, Amerikancu je bio dovoljan brejk u trećem gemu. Držao je tu prednost, da bi na 5:4 za Tijafoa teniser iz Sombora propustio priliku da vrati brejk.

Tijafo je realizovao drugi set loptu za 6:4 i poveo sa 2-0 u setovima.

I nastavio je u istom stilu - odmah je stigao do brejka i 2:0, da bi potom u petom gemu još jednom oduzeo servis protivniku i stigao do 4:1.

U osmom gemu imao je Filip brejk loptu, ali nije je iskoristio, da bi Tijafo realizovao treću meč loptu.

Iako je Filip imao dobar skor sa Frensisom od 2:1, nije uspeo da pobedi. Bio je ovo njihov treći sudar na šljaci i prva pobeda Amerikanca, koji se tako Krajinoviću revanširao za poraz u prvom kolu Rolan Garosa 2019. godine. Tada je Filip slavio u pet setova, sada je Tijafo imao sve pod svojom komandom i plasirao se u drugu rundu.

Tijafoa u narednom kolu očekuje susret protiv Rusa Aslava Karaceva, koji je bio bolji od Alekseja Popirina, 6:3, 6:7 (4), 6:1, 6:2.

Pogledajte kako izgleda Pamela Rajf, fitnes instruktorka koja radi za FK Paderborn 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović najavio kraj karijere? "Uskoro će svi saznati"

Izvor: B92, 29.Maj.2023

Srpski teniser Filip Krajinović saopštio je da će uskoro objaviti vesti koje se tiču njegove karijere...Filip ima jako lošu sezonu, samo tri pobede u ovoj godini, a u prvom kolu Rolan Garosa zaustavio ga je Frensis Tijafo (6:3, 6:4, 6:2)..."Mislim, dobio sam jak udarac u grlo odmah na početku....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.