ALKARAZ POKAZAO KLASU: Posle pobede se ovim rečima obratio Đokoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 20:26

ALKARAZ POKAZAO KLASU: Posle pobede se ovim rečima obratio Đokoviću

Španac došao do drugog gren slema u karijeri.

Španski teniser Karlos Alkaraz savladao je Novaka Đokovića 3:2 (6:1, 6:7, 1:6, 6:3, 4:6) i osvojio titulu na Vimbldonu, a posle meča nije krio zadovoljstvo.

- Ovo je ostvarenje sna za mene. Prelepo je osvojiti turnir, ali čak i da nisam osvojio bio bi ponosan što sam deo istorije na ovom turniru. Čast mi je da sam igrao sa legendom sporta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Za dečaka koji je došao iz Španije, da igram na ovoj podlozi, zaista sam mnogo ponosan, kao i na moj tim - rekao je Alkaraz, pa se dotakao poslednjeg gema meča i odnosa sa protivnikom.

- Posle prvog sta, rekao sa sebi da moram da podignem nivo, došli su svi ovi ljudi da me gledaju, da ih ne bi razočarao. Čestitao bih Novaku, ti si me inspirisao, počeo sam da gledam tenis i ti si već osvajao turnire, ti si moja inspiracija - izneo je lepe reči Karlos za Novaka.

Španac je ovim trijumfom pored drugog gren slema u karijeri, zadržao i prvo mesto na ATP listi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIJE MU DUGO TREBALO: Oglasio se Nadal posle finala Vimbldona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023

Reagovao je na pobedu Alkaraza...Španski teniser Rafael Nadal oglasio se na svom Instagram profilu posle trijumfa, svog zemljaka, Karlosa Alkaraza na Vimbldonu...Momak rođen u Mursiji je posle pet setova savladao Novaka Đokovića i došao do drugog gren slema u karijeri...- Čestitam Karlosu. Danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.