ALEKSANDRIN BRODOLOM: Krinićka ispala u Brizbejnu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 11:28

ALEKSANDRIN "BRODOLOM": Krinićka ispala u Brizbejnu

Slaba partija srpske tensierke.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić eliminisana je na startu kvalifikacija za WTA turnir u Brizbejnu. Od nje je u dva seta, posle 77 minuta borbe, bila bolja domaća predstavnica Olivija Gadecki - 7:5, 6:0.

Trenutno 690. teniserka na planeti bila je konkurentna samo u prvom setu, u kojem je napravila brejk pri rezultatu 3:5, posle čega se ušlo u dramatičnu završnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je Gadecki podigla ritam i brejkom stigla do vođstva.

Krunićeva je u drugom setu, koji je trajao svega 27 minuta, potpuno pala. Imala je tri brejk šanse, ali je sve tri propustila, dok je protivnica iskoristila tri od pet i na kraju iz treće meč lopte stigla do pobede.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.