AKO PROĐE MUSETIJA: Novak saznao rivala u četvrtfinalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2024, 12:39

AKO PROĐE MUSETIJA: Novak saznao rivala u četvrtfinalu

Australijski teniser Aleks De Minor savladao je zemljaka Alekseja Popirina (6:3,6:4) u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković zna sledećeg protivnika, ako prođe Musetija: Australijanac protutnjao do četvrtfinala!

Izvor: Sportal.rs, 11.Apr.2024

Aleks de Minor je bez muke savladao Alekseja Popirina u osmini finala Monte Karla, što znači da će on biti rival Novaku Đokoviću u narednoj rundi, ukoliko Srbin u kasnijem terminu bude bolji od Lorenca Musetija.

Nastavak na Sportal.rs...

VREME JE ZA OSVETU: Novak Đoković saznao ime protivnika u četvrtfinalu Monte Karla!

Izvor: HotSport.rs, 11.Apr.2024

Novak je u poražen u poslednjem nijhovom duelu Australijski teniser Aleks de Minor napreduje u četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu nakon pobede nad sunarodnikom Aleksejom Popirinom rezultatom 6:3, 6:4. De Minor, koji je rangiran kao jedanaesti igrač na svetu, dominirao je na terenu više od 70 minuta,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.