AKO NIJE MOGAO NOVAK, JESTE BELINDA: Švajcarkinja uzela PRVO, a sutra JURU drugo ZLATO

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 17:45

AKO NIJE MOGAO NOVAK, JESTE BELINDA: Švajcarkinja uzela PRVO, a sutra JURU drugo ZLATO

Sve je iznenadila.

Švajcarska teniserka Belinda Benčić osvojila je danas olimpijsko zlato u singlu, pošto je pobedila Čehinju Marketu Vondroušovu sa 2:1 (7:5, 2:6, 6:3).

Razgoropadila se Zvezda u revanšu protiv Kairata (5:0), i puna samopouzdanja ide danas (18.55) u Suboticu, gde je čeka meč sa Spartakom. Kvota na dvojku je 1,30, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

Švajcarkinja, 12. teniserka sveta je do pobede nad 44. igračicom sveta došla za dva sata i 28 minuta. U prvom setu viđeno je pet brejkova, a ključni je u 12. gemu napravila Belinda.

Čehinja je bolje započela drugi deo igre, i odmah je napravila brejk, koji je kasnije potvrdila novim u petom gemu. Odlučujući set počeo je brejkom Vondroušove, ali je odmah uzvratila Benčić.

Benčić je zatim brejkom povela 3:1, koji je odmah vratila Čehinja, da bi do ključne prednosti Švajcarkinja došla u osmom gemu.

Švajcarkinja će u kombinaciji sa Viktorijom Golubić sutra igrati i finale ženskih dublova, protiv Čehinja Barbore Krejčikove i Katerine Siniakove. Novak nije uspeo u dve konkurencije, ali Belionda Benčić će uzeti dve medalje, a možda i dva zlata.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češku teniserku Karolinu Muhovu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.