A KAMOLI IKADA! Čuveni teniser jasno stavio do znanja: Federer i Nadal NISU najveći čak ni u svojoj eri

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 15:33

A KAMOLI IKADA! Čuveni teniser jasno stavio do znanja: Federer i Nadal NISU najveći čak ni u svojoj eri

Objasnio neke stvari.

Legendarni američki teniser Džimi Konors istakao je da je Srbin Novak Đoković nadmoćniji u odnosu na Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Đoković trenutno ima 23 grend slem titule, jednu više od Nadala i tri od Federera, i po gotovo svim parametrima je ispred dvojca.

Konors ističe i pozitivan Đokovićev skor sa obojicom i dodaje:

- Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << misle da je došao do tačke da mu je dosta. Za mene je to sra*e. Pogledajte sve ljude koji su se vodili time da su Federer i Nadal najveći svih vremena, a nisu najveći ni u svojoj eri“.

Amerikanac, koji je osvojio 109 titula i u karijeri odigrao 1.557 mečeva, kaže da Novak ne treba da se povlači.

- Ljudi misle da mu je dosta i da je vreme da neko drugi dođe. Ja gledam na drugi način. Kažem: "Ubij to". Ostani na terenu i igraj dok neko ne dođe i razbije te, jer uvek imaš šansu - zaključuje Konors.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.