Radna grupa: Netačne informacije o prodaji 30 odsto akcija Telekoma

Izvor: Blic, 02.Maj.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radna grupa: Netačne informacije o prodaji 30 odsto akcija "Telekoma"

Spekulacije koje su se pojavile u medijima o tome da je 30 odsto "Telekoma Srbija" prodato "Telekomu Austrija" za 840 miliona evra apsolutno nisu tačne, saopštila je danas Radna grupa Vlade Srbije zadužena za prodaju dela akcija "Telekoma Srbija".

Kako se navodi u saopštenju, Vlada Srbije i njena radna grupa za praćenje i koordinaciju u vezi sa prodajom dela akcija "Telekoma Srbije" pravovremeno su javnost obaveštavale o svakom koraku koji je preduzet u procesu prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 31 odsto akcija "Telekoma Srbija" čiji je vlasnik Republika Srbija i 20 odsto čiji je vlasnik grčka telekomunikaciona kompanije OTE.

Minimalna utvrdjena cena ispod koje se neće prodavati 51 odsto akcija "Telekoma Srbija" je 1,4 milijardu evra.

"Podsećamo da je Telekomu Austrija, na njihov zahtev, a u skladu sa uslovima iz tenderske dokumentacije, dat dodatni rok od 15 dana za poboljšanje ponude, koji ističe 3. maja odnosno 4. maja, kada je prvi radni dan nakon prvomajskih praznika", navodi se u saopštenju.

Nakon toga, Vlada Srbije će razmotriti ponudu i obavestiti gradjane o konačnoj odluci o prodaji dela akcija "Telekoma Srbija", saopštila je Radna grupa Vlade Srbije.

Povezane vesti: Vlada: Finansijska ponuda "Telekoma Austrija" nedovoljna Vlada: Početna cena za "Telekom" 1,4 milijardi evra Vlada danas o minimalnih 1,4 milijardi evra za "Telekom"
Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telekomu Austrija nije prodato 30 odsto Telekoma Srbija

Izvor: Cafe.ba, 02.Maj.2011

pekulacije koje su se pojavile u medijima da je 30 odsto Telekoma Srbija prodato Telekomu Austrija za 840 miliona evra apsolutno nisu tačne, saopštila je Radna grupa Vlade Srbije zadužena za prodaju dijela akcija Telekoma Srbija.

Nastavak na Cafe.ba...

I "Telekom Austrija" demantuje dogovor

Izvor: S media, 03.Maj.2011, 10:46

"Telekom Austrija" negirao je da je postignut dogovor sa srpskim vlastima oko preuzimanja većinskog dela "Telekoma Srbije", kao što su to tvrdili pojedini srpski mediji. .."Mi još nismo predali nikakvu prerađenu ponudu", rekli su bečkom ekonomskom dnevniku "Virtšaftsblat" u prešlužbi "Telekoma...

Nastavak na S media...

I "Telekom Austrija" demantuje dogovor o "Telekom Srbija"

Izvor: TvojPortal.com, 03.Maj.2011

(press) "Telekom Austrija" (TA) negirao je da je postignut dogovor sa srpskim vlastima oko preuzimanja većinskog dela "Telekoma Srbije", kao što su to tvrdili pojedini srpski mediji. . . "Mi još nismo predali nikakvu prerađenu ponudu", rekli su bečkom ekonomskom dnevniku "Virtšaftsblat" u prešlužbi...

Nastavak na TvojPortal.com...

Telekom nije prodat, odgovor sutra

Izvor: Šumadija Press, 03.Maj.2011

Spekulacije da je 30 odsto Telekoma Srbija prodato Telekomu Austrija za 840 miliona evra apsolutno nisu tačne, saopštila je radna grupa.

Nastavak na Šumadija Press...

TA: Nismo menjali ponudu za Telekom

Izvor: B92, 03.Maj.2011

Beč -- Telekom Austrija (TA) je negirao da je postignut dogovor sa srpskim vlastima oko preuzimanja većinskog dela Telekoma Srbije..."Mi još nismo predali nikakvu prerađenu ponudu", rekli su bečkom ekonomskom dnevniku Virtšaftsblat u preslužbi Telekoma Austrija u Beču...Time su demantovane vesti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.