Zvezdin poziv Delijama: Svom snagom uz državni tim, napred Srbija! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin poziv ''Delijama'': ''Svom snagom uz državni tim, napred Srbija!'' (video)

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je danas svoje navijače da podrže fudbalsku reprezentaciju Srbije u prestojećoj utakmici protiv Velsa u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Srbija će u nedelju od 20.45 u šestom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo na stadionu "Rajko Mitić" igrati protiv Velsa.

"Crvena zvezda poziva svoje navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da podrže fudbalsku reprezentaciju Srbije u odlučujućoj borbi za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. Treba nam pun stadion na kome će svi imati isti cilj - pobedu 'Orlova'", navodi se u saopštenju Zvezde.

"Pred ovom generacijom je velika šansa, a podrška najveće armije navijača u zemlji može značajno da doprinese da se ona iskoristi. Treba stati iza državnog tima svom snagom. Sutra smo svi jedno! Napred Srbija!", piše u saopštenju Zvezde.

Srbija je posle pet utakmica prva u Grupi D sa 11 bodova, četiri više od trećeplasiranog Velsa.

Kako je danas rečeno u Fudbalskom savezu Srbije do sada je prodato oko 30.000 ulaznica, a preostale će sutra do početka utakmice moći da se kupe samo na blagajnama stadiona Partizana.

U prilogu pogledajte šta su o ovoj i nekim ranijim utakmica našeg nacionalnog tima protiv Velšana za TV SPORTSKE.NET rekli nekadašnji reprezentativci Momčilo Vukotić i Miodrag Ješić.

---
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.